WERKWIJZE

1 mei 2021  Opening keukenstudio VANPAUL

Pastoor Vonckenstraat 1e  6166CV Geleen

In praktijk blijkt zoeken naar een geschikte keuken, passend bij uw interieur en woning, alles behalve eenvoudig. Het invullen van de juiste indeling, de beste kleurencombinatie of is de stijl het struikelblok. Wilt u zich laten verrassen, neem dan zeker contact met ons op. Vanaf het begin staat uw wens centraal. Van budgetkeukens tot volledig maatwerk, elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient. De begeleiding beperkt zich niet tot een eerste contact op de plek waar de keuken gerealiseerd wordt, maar strekt zich uit tot en met de oplevering en zelfs daarna. Ook dragen wij graag de zorg en verantwoording over het volledige bouwtraject. U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor het ontwerp, de materialen, de verbouwing én de volledige projectbegeleiding.

Stap 1 Oriënterend gesprek
Bezoek vrijblijvend keukenstudio VANPAUL in het historische hart van Oud-Geleen. Wij komen ook bij u thuis op een tijdstip dat u schikt, ook s' avonds of in het weekend. Samen bespreken we uw wensen, uw mogelijkheden en bekijken we welke opties het best bij u passen. Op basis van deze informatie zal VANPAUL een op maat gemaakt plan voor u ontwerpen dat past binnen uw budget.

Stap 2 Vervolggesprek
Aan de hand van uw wensen en de maten van de keuken wordt een ontwerp en prijsopgave gemaakt. Het ontwerp wordt met een 3D animatie aan u gepresenteerd. De prijsopgave is overzichtelijk en meteen voorzien van een scherpe netto prijs.

Stap 3 Plaatsen van uw keuken
U heeft één aanspreekpunt van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing van uw keuken. Wij werken al jaren samen met een team van lokale vakmensen. Zij blijven echter volledig onder regie van VANPAUL.

< Terug naar VANPAUL