WERKWIJZE

In praktijk blijkt zoeken naar een geschikte keuken, passend bij uw interieur en woning, alles behalve eenvoudig. Het invullen van de juiste indeling, de beste kleurencombinatie of is de stijl het struikelblok. Wilt u zich laten verrassen, neem dan zeker contact met ons op. Vanaf het begin staat uw wens centraal. Van budgetkeukens tot volledig maatwerk, elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient. De begeleiding beperkt zich niet tot een eerste contact op de plek waar de keuken gerealiseerd wordt, maar strekt zich uit tot en met de oplevering en zelfs daarna. Ook dragen wij graag de zorg en verantwoording over het volledige bouwtraject. U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor het ontwerp, de materialen, de verbouwing én de volledige projectbegeleiding.

 

Stap 1 Oriënterend gesprek
Wij komen bij u thuis op een tijdstip dat u schikt, ook s'avonds of in het weekend. Samen bespreken we uw wensen, uw mogelijkheden en bekijken we welke opties het best bij u passen. Op basis van deze informatie zal VANPAUL een op maat gemaakt plan voor u ontwerpen dat past binnen uw budget.

 

Stap 2 Vervolggesprek
Bij u thuis laten we een of meerdere ontwerpen zien van uw nieuwe keuken met een fotorealistische presentatie op de computer. U ziet hoe de verschillende ontwerpen en uitvoeringen er uit zien in uw eigen keukenruimte.
U bepaalt welke keuken geheel volgens uw wensen gerealiseerd kan worden.

 

Stap 3 Uitwerking
Na het ontwerpen volgt de kleur- en materiaalkeuze. Thuis kunt u aan de hand van diversen stalen zien hoe de kleuren en materialen passen bij uw wensen en uw inrichting. U stelt uw droomkeuken zelf samen. Een showroom is op deze manier niet nodig dat bespaart u tijd maar vooral ook kosten. Door middel van een 3-dimensionale (uniek 360gr effect) presentatie op uw smartphone of tablet kunt u alvast rondkijken in uw toekomstige keuken.

 

Stap 4 Plaatsen van uw keuken
U heeft één aanspreekpunt van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing van uw keuken. Wij werken al jaren samen met een team van lokale vakmensen. Zij blijven echter volledig onder regie van VANPAUL.